tag:blogger.com,1999:blog-6228080322986307523.post41753923718994081..comments2023-12-28T08:32:54.401+01:00Comments on šilti kraštai: Pagal europietiškus standartus subalansuotas persiškas vakarasRedahttp://www.blogger.com/profile/15039171641431720335noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6228080322986307523.post-14735201279135050582014-09-05T11:26:04.672+02:002014-09-05T11:26:04.672+02:00Gerai, paraugaučiu du kartus :D Iš tiesų, tai visa...Gerai, paraugaučiu du kartus :D Iš tiesų, tai visai nežinau jo skonio. Kainą žinau, nes mačiau parduotuvėje. Aukso vertė. Bet tai jei tas šafranas toks brangus, kaip jo galima pridėti visur ir dar po du kartus? Gal tie kas juo plaikstosi į kairę ir dešinę, turi kokią slaptą tiekimo liniją :)<br />Man vien tik pavadinimas "Šafranas" skamba rytietiškai, paslaptingai ir turi dangišką prieskonį. Tad dėti jo visur, tai kaip koks jo nuvertinimas.<br />Tiesą pasakius, ir aš turiu šafrano, bet kol kas neužkliuvau už recepto su juo, kurį norėčiau pasigaminti. Sakyčiau, toks kaip "challenge" man turėtų būti:)Rasahttps://www.blogger.com/profile/06420960589704715377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228080322986307523.post-32343111663689064652014-09-04T11:19:25.638+02:002014-09-04T11:19:25.638+02:00O kodėl tik kartelį? Šafrnas nei tai labai aštrus,...O kodėl tik kartelį? Šafrnas nei tai labai aštrus, nei kokio labai specifinio skonio. Aš po teisybei, kad jo dėta į maistą pažįstu tik iš skaičiai geltonos spalvos. O bendrai persiškas maistas kitoniškas, bet nėra pernelyg egzotiško skonio.<br />Man nuostabiau ne kad sviestas sviestuotas, o kad pigiausias sviestas auksuotas - su studentiškais biudžetais viską uždažyti šafranu.. Aš tai dovanų gautą šafraną taupysiu kokiam jubiliejui, nes vien nuo žinojimo kiek jis kainuoja nekyla ranką padažyti sriubą kasdienę ;).Redahttps://www.blogger.com/profile/15039171641431720335noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228080322986307523.post-72632195042095049392014-09-04T11:04:49.620+02:002014-09-04T11:04:49.620+02:00Patiekalėlis atrodo gardžiai, bet tai kaip tai? Ša...Patiekalėlis atrodo gardžiai, bet tai kaip tai? Šafraną visiškai visur? Sviestas sviestuotas? Vistiek norėčiau tokio maisto paragauti kartelį, ne daugiau ;)Rasahttps://www.blogger.com/profile/06420960589704715377noreply@blogger.com