2015 m. sausio 31 d., šeštadienis

Best Blog Awards. Geriau kitais metais, nei niekada

asociatyvi nuotrauka.
asocijuojasi su pasiteisinimu dėl užvėlinto atsiskaitymu už pernykščius apdovanojimus

Dar pernai Ieva iš Stebuklų šalies man išrašė blogerių apdovanojimą. Pagal protokolą už tą garbę man priklauso papasakoti vienuoliką eilėraštukų išsakyti savo nuomonę vienuolika svarbių klausimų. Dėl vienos mažos bet didžiai svarbios priežasties, kurią papildė didžiojo kraustymosi džiaugsmai (tarkim), tik dabar radosi laiko atsiskaityti už pernykščius į(si)pareigojimus.

1. pasakykit apie save ką nors labai gražaus ir gero.
Labai sudėtingas klausimas. Apie save gražaus, gero ir dar labai.. Kai noriu galiu būti graži, kai labai noriu – netgi labai (tarkim) graži. Kai būnu išsimiegojusi, skaniai pavalgiusi ir nesušalusi galiu būti dar ir labai gera.

2. jeigu rytoj atsibustumėte vyru - ką nuveiktumėte, ko nedrįsote būdama moterimi?
Kažkodėl nujaučiu, kad kam neužteko moteriškos drąsos, tam nesukrapštyčiau ir vyriškos. Nebent įsidrąsinčiau ant klasikinio vyriško komforto kur semi-privačiai pasisioti. Kita vertus visai wierd reikalas būtų užsiimti pakampiniais sisiavimais, stumdant vežimėlį.

3. ką darote, kai panikuojate?
Pernai panikavimas jau buvo patapęs hobiu – dar truputis įdirbio ir kraustysiuos į profesionalų lygą. Spėjau ištobulinti autorinį panikos protokolą. Visų pirma būtinų būtiniausiai reikia paverkti ir mažumėlę savęs pagailėti. Pasiekus tam tikros mizerijos lygį kreipiuosi į savo mieliausiąjį ir deatliai kelis kartus papasokoju kaip neįveikiamai viskasviskas yra negerai. Pasakoju pasakoju ratais pakol pati išgirstu, kad aš tai nepaslinkčiau atjausti už tokias nesąmones. Tada nusišluostau ašaras, padėkoju savo Mielam už kantrybę ir einu dalykų tvarkyt paniką keliančių dalykų.

4. paskutinio mėnesio didžiausias pasiekimas, laimėjimas.
Tas laimėjimas dabar stengiasi atsirūgti ant kairio peties. Sakyčiau net ne mėnesio, o viso gyvenimo pats laimingiausias laimėjimas.

5. kokius 7 daiktus įdėtumėte į kapsulę kaip mūsų civilizacijos didžiausius pasiekimus?
Į civilizuotą maišą dedu: didžiajame kolaideryje užaugintą higso bozoną; Hublo užfiksuotą melejono visų-tų-kitų galaktikų spalvotą fotografiją; pencilino lapelį; internetą; lėktuvą  ir dar pridedu katinuką, nes kaip be katinukų.

6. su kokiu istoriniu personažu norėtumėte pavakarieniauti?
norėčiau susėsti prie bendro stalo su Karoliu Didžiuoju.

7. vienas sakinys, kurį nusiųstumėte sau 18-metei.
Nesusireikšmink taip, mergaite.

8. nemėgstamiausias kvapas.
Muilo ir baseino. Net nežinau kuris bjauresnis. Nors prisiminiau – pašildyto pieno kvapas yra neabejotinas čempionas bjaurių kvapų varžybose.

9. ar turite blogų įpročių? Jei tai, tai kokie?
Nemoku saikingai vartoti skanių dalykų ir nemėgstu planuoti laiko. Nors dabar įsigijau labai reiklų auklėtoją laiko planavimo klausimu.

10. Jūsų "firminis" patiekalas. :)
Barščiai. Visada pavyksta.

11. kaip pradėsite sausio 1 rytą?
Jau būtuoju laiku atsakau – pamaitinau kūdikį ir pakeičiau sauskelnes. Jaučiu, kad labai pranašingas rytas – ar tik neteks visų 2015 metų rytų pradėti panašiai.

2 komentarai:

  1. Oi, kaip smagiai čia :) Aš jau buvau pamiršus, kad irgi gavau klausimyną iš Ievos stebuklų lauko. Dabar galvoju, ar jau beverta.... Iš tiesų turiu kažkur atsakiusi tuos klausimus, bet vis pritrūkstu laiko juos paredaguoti ir įdėti pas save... Pas mane dar nesibaigė etapas, kai bėgulekiuskrendupristatauirvėlskrendu, o kur dar visas remontynas namuose.... Na, reiks susigriebti ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ne per vėlu ne per vėlu ;). Pasijaučiau super motera - spėjau naują vaiką gaut, išsikraustyt iš šiltų kraštų, parsikraustyt į šaltą tėvynę, namus apsitvarkyt ir dar už apdovanojimą atsiskaityt :D.

    AtsakytiPanaikinti