2014 m. gruodžio 15 d., pirmadienis

SWAP. Kalėdos įsisiūbuoja. Mažumėlę papildyta


Vis bandau užrašyti kokį didelį ir gražų įvadinį sakinį, bet vis nesigauna tiek gražus ir tiek didelis, kiek reikėtų. Tai paaiškinsiu viską savais žodžiais, net jeigu jie ir kiek per maži..

Nelabai ir stengiausi nutylėti, kad šiais metais iš Kalėdų senelio užsiprašydami dovanų per daug nepasikuklinome. Dovanos laukiame tokios didelės, kad jau buvau išsigandusi, jog namie nebeliks vietos ir pačioms Kalėdoms. Bet Ilonos bumbulas sujudino ramius vandenis ir stojo meduoliai, šližikai, kankorėžiai ir visi kiti kalėdiniai gėriai į savo vietas. O prieš keletą dienų nušvito metų išmintis – nėra dar nutikę tokio vaiko, kuris sutrukdytų Kalėdoms. Vat ir mūsiškis Nykštukas, pasirodo, dar pats nosies neiškišęs į kalėdinį pasaulį jau lyg magnetukas į namus traukia šilumą, jaukumą ir kitą kalėdinį gėrį.


va kiek visko šilto, gražaus, skanaus ir kitaip kalėdiško atkeliavo Nykštukui

Pas mūsų kalėdinę dovaną dovanų atėjo kalėdinis maišas. Minkštas, šiltas ir jaukus. Ir dar raudonas. Tikras kalėdinis maišas tikram kalėdiniam Nykštukui. O kad Nykštukas būtų pasiruošęs šventėms nuo kulniukų iki pakaušio, tai dar ir kalėdinę Nykštuko kepurytę gavo. Dar siuntinyje ant stiprumo buvo pridėta šiobeito saldaus. Sukramčius penkis saldainius gavau labai konkretų paraginimą, skanių dalykų neatidėlioti kitai dienai..

kalėdinis maišas mano brangiausiai kalėdinei dovanai

Ką galiu pasakyti? Labai šilta ir šviesu ant dūšios. Kalėdos. Ačiū dideliausias Jurgitai už dovanas mano mažajam Nykštukui. Ačiū Daivai už įsuktą kalėdinės nuotaikos malūną. Pabaigai vėlgi nebegebu išraityti pakankamai didelio ir gražaus sakinio kuriame sutilptų visas gerumas ir visos Kalėdos..

žinoma Profesorius irgi ne(pasi)liko neapdovanotas

Papildymas. Prieš pat Kalėdas pristatė ir pats Nykštukas. Taigi kalėdom gavau pilną maišą dovanų. Pilną laimės, graudulio, džiugesio, nerimo, šilumos, švelnumo ir visokių kitokių gerumų.

žmonės sako, kad mažas, o aš didesnės kalėdinės dovanos gyvenime nesu gavusi

22 komentarai:

  1. uoj kaip viskas sutilpo į tavo žodžius, žinok :)))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kokios šventinės (teminės;)) nykštuko sutiktuvės:))

    AtsakytiPanaikinti
  3. oi, negaliu:)))) tas Profesorius tiesiog uzmushe:)))))

    AtsakytiPanaikinti
  4. kažin kaip Profesoriui Nykštuko atsikraustymas patiks:)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O ko turėtų nepatikti? Padarui gyvenimas pasidarys paprastesnis - bus su kuo darbais dalintis. Dabar gi reikia pamiegoti lopšį, autokėdutėj, vežimėlio lopšį, vežimėlio krepšį, dar jei kokia dėžė į namus užklysta irgi neeina palikt neįsisavintos. O paroj tik 24 valandos..

      Panaikinti
  5. Kaip smagu, kad dovana spėjo atkeliauti! Nykštukėliui, tikiuosi, nykštukiški atributai tiks :) Labai smagu buvo rankdarbiauti nykštukui :) Ačiū už tokį gražų pristatymą, jaučiuosi, lyg pati truputį ruoščiausi susitikimui su Nykštuku :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Po teisybei, toks maišas BUVO nenumegztų norėjimų sąraše ;). Triaukštis ačiū Jums, Jurgita.

      Panaikinti
    2. O, kaip smagu, kad pataikiau :) į sveikatą ir į šilumą :) teks pasigirti, kada gi tas Nykštukas susiruoš atkeliauti, visos čia kartu laukiam :)

      Panaikinti
  6. o-lia-lia... susizavéjau be galo be krasto :) Nykstuko sutiktuvéms pasiruosta visai netgi neNykstukiskai, o taip dosniai, kad oi !

    AtsakytiPanaikinti
  7. Tokie Kalėdiniai Nykštukai labiausiai mėgsta tarpušventį... Tikrai tikrai, iš patirties:) kai jau "praslysta" Kalėdos, kuomet tikiesi ir Naujų tyliai sulaukti, Nykštukui pasidaro be galo smalsu kaip čia tos šventės, eglės ir fejerverkai...Puikios Nykštuko dovanos. Gražaus ir ramaus laukimo:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. faktas, kad tokiu metu smarkiai įdomiau burti kas čia ir kada bus-nebus :)

      Panaikinti
  8. jaukus ir šiltas toks laukimas, su dovanomis ir linkėjimais:)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Tai , kaip supratau, dovana pas mane atkeliavo iš tavęs :) Tik mes apsilenkėm su ja. Aš - Olandijoje, ji - Lietuvoje. Ačiū dideliausias, nors dar ir nemačiau. Luktelėsiu ir po Naujų tėvai persiųs man, o tada pulsiu girtis ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Rasa, tūkstantį ir kartą atsiprašau, kad dovana užvėlavo. Labai nesmagu, kad užviriau tokią potirštę traptautinę košę..

      Panaikinti
    2. Oi, ne, neatsiprašinėk, juk išsiuntei laiku ;) O bet to, dovanas gauti vėliau - dar maloniau. Kai visi jau atšventė ir gavo, tu tik tada gauni ir gali džiaugtis toliau ;)

      Panaikinti
    3. Dideliausias AČIŪ, Reda!!! Šiandien, Naujųjų išvakarėse, atkeliavo tavo siuntinukas!!! Nerealus!!! Dabar kaip girsiuos :) tik sulauksiu normalaus interneto, nes jau beveik trys savaitės kaip jo neturiu . Su Naujais!!!!

      Panaikinti
  10. koks gražuolis atkeliavo :))) sunku atsižiūrėti :))

    AtsakytiPanaikinti
  11. nu, bet tai kaip gražu! Tikros Kalėdos atkeliavo!

    AtsakytiPanaikinti
  12. Ooooo!!!! Koks gražumas to Nykštuko!!!! :))))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. na ir toks visas išeiginis įpakavimas gražumo nemenkai prideda :))

      Panaikinti